ANSSEMS AANHANGWAGENS UITVOERINGEN

Vervloed Aanhangwagens & Trailers BV is trotse dealer van Anssems Aanhangwagens en biedt verschillende type aanhangwagens uitvoeringen aan:

Bakwagens

Bij bakwagens bevinden de wielen en banden zich naast de bak. Hierdoor hebben deze aanhangwagens een zeer stabiele wegligging en zijn voor vele doeleinden te gebruiken. Anssems produceert twee soorten bakwagens. De GT-serie en de BSX-serie.

Plateauwagens

Plateauwagens zijn ideaal om grote volumes te transporteren. Doordat de wielen en banden zich onder de laadvloer bevinden, ontstaat een groot laadoppervlak. De Anssems PSX is standaard uitgevoerd met een stevig, gelast chassis met een V-dissel van 145 vm, assen, oplooprem en koppeling van hoogste kwaliteit. 15 mm dikke houten vloerplaat uit een deel, ondersteunend door voldoende langsliggers en dwarsliggers en zijmarkeringsverlichting. De PSX heeft standaard vele bindmogelijkheden voor het vastzetten van uw lading. Er zijn bindhaken in de vloer en bindogen aan buitenzijde van het chassis. Bovendien kunnen aan de buitenzijde in het aluminium bord nog extra bindhaken gemonteerd worden voor de bevestiging van een ladingsnet. U kunt de aanhangwagen individueel uitrusten met de vele accessoires, zoals opzethekken, opzetborden, huiven en vlakzeil. Zo maakt u de plateauwagen precies geschikt voor het werk waarvoor u hem wilt inzetten

Multitransporters / Autotransporters

Anssems heeft twee soorten auto- en multitransporters in het programma.
Bij de AMT bevinden zich de wielen naast de bak, waardoor de aanhangwagen een lage laadvloer en een zeer stabiele wegligging heeft. De MSX heeft de banden onder de bak, zodat de aanhangwagen een grotere laadoppervlakte heeft.

Kipper Aanhangwagens

Kippers zijn erg geschikt voor het vervoer van bulk- en stortgoederen, omdat het lossen ervan zeer eenvoudig gaat door de kipmogelijkheid. Alle kippers van Anssems kunnen driezijdig kippen.

U heeft de keuze uit een handmatige of elektrische kipper. De elektrische kipper beschikt over een acculader en een veiligheidssignaal bij zakken van de kiepbak.

Bagagewagens

Wilt u goederen afgesloten vervoeren? Dan is een bagagewagen een uitkomst. De Anssems bagagewagens zijn allemaal voorzien van een afsluitbare aluminium deksel, zodat u uw materiaal veilig kunt vervoeren.

Gesloten Aanhangwagens

Wanneer u grotere goederen of grotere hoeveelheden veilig wilt vervoeren, is een gesloten aanhangwagen de oplossing! De gesloten aanhangwagens zijn verkrijgbaar in vele afmetingen en diverse hoogtes.

Paardentrailers

De Anssems Paardentrailer is zeer comfortabel, zowel voor het paard als voor de bestuurder. De nieuwste polystertechniek zorgt voor een zeer sterk en glad oppervlak. De binnenzijde is geheel urinebestendig en eenvoudig te reinigen. Een lange levensduur is gegarandeerd. De revolutionaire aerodynamische vormgeving minimaliseert zowel het geluid tijdens rijden alsook het brandstofverbruik. Door de extreem lage vloerhoogte en de grote achterklep ontstaat een stressvrije instap voor ieder paard. De royale standaarduitrusting zorgt voor een optimaal comfort voor mens en dier.

Verkopen is leuk, maar dat mag niet ten koste gaan van het veilig en praktisch gebruik van een aanhanger of paardentrailer. En mocht er onverhoopt toch een mankement ontstaan, dan wordt deze direct opgelost. Naast een scherpe prijsstelling is het van groot belang dat de kwaliteit, en dus de veiligheid, de hoogste prioriteit geniet. Daarom voeren we bij Vervloed Aanhangwagens & Trailers alleen het dealer schap van gerenommeerde merken, en dit in diverse prijsklassen.

Voor eventuele vragen of meer informatie kunt u altijd bellen naar 0252 – 622440 of een e-mail sturen naar info@vervloed.nl

Contact

ANSSEMS AANHANGWAGENS UITVOERINGEN

Kortom, als u voor Anssems kiest, kiest u voor een duurzame, multifunctionele, betrouwbare
en innovatieve aanhangwagen. U bent verzekerd van kwaliteit en dat allemaal voor de juiste prijs.
De mogelijkheden zijn enorm en dus weten wij zeker dat u vindt wat u zoekt bij Anssems!

Voor eventuele vragen of meer informatie kunt u altijd contact opnemen via: